Electrolux Silent Performer Zspcclastr Elektrikli Süpürgesi İncelemem









Gelelim #ELECTROLUX ZSPCCLASTR ELEKTRİK #SÜPÜRGE 'Sİ  özelliklerine ;

1.Öncelikle halı temizleme performansın en az C seviyede olmasına dikkat ettim.Bu aldığımız ürününde halı temizleme performansı C seviyede 😊 Ev temizliğinde  bizim için önemli olan halılar değil mi zaten ? Halıların arasına giren ve göremediğimiz tozlar,saç kılları ve hatta hatta toz toprak. Şaka değil gerçekten.Bu süpürge sayesinde evinizde toprakla yaşadığınızı göreceksiniz. Halı temizleme özelliğin daha iyi olmasını istiyorsanız ya turba başlığın olmasına dikkat edeceksiniz yada C seviyesinde değil A seviyesinde bir ürün tercih edeceksiniz.

2.FİLTRASYON SEVİYESİNİN A olması mühim. Peki Filtrasyon seviyesi nedir? Her süpürge tozları topladığı gibi çevreye de toz yaymakta. Yaydığı bu toz miktarı ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Aldığını verse  süpürmemizin ne anlamı var değil mi ?

3.Ses seviyesi de dikkat edilecek şeylerden biri olabilir ama benim için çok mühim bi konu değildi.Zaten torbasız bi süpürgede ses seviyesi çok düşük olmuyor malesef. Süpürgemizin seviyesi ne çok ne az orta seviyede. Rahatsız edecek seviyede değil.

4.Enerji verimliliği konusunda da A sevide olmasına dikkat etmiştim ama elemelerim sonucu B sınıfı bi ürünü tercih ettik. 

5. #Hepafiltre ' si ise  yıkanabilir hygiene . Çeyizime alacağım üründe Allergy filtre olmasına dikkat edicem 🙊

6. Çok fazla aparatı olmasını istemedim. Genelde ihtiyaç duyduğumuz ürünler belli başlı.Perde korneşleri arasına girmiş o sivrisinek kalıntıları bizim baş belamızdı. Bu ürünün aksesuaları bize yeterli geldi. Dar uçlu başlıkla ulaşamadığımız her bir yeri rahatlıkla süpürdük. Koltuk başlığı  sağolsun tüm işimizi gördü. Altındaki çizdirmez bantla mobilyaları süpürdük.Tabi eksik yanı şu ki : Halıları döven turba başlığı malesef yok. Olsa süper olurdu. 
7. Birde dikkat edilmeyen ama önemli bi detayta kablo uzunluğu. Uzatma kablosunu hayatımızın her anına yerleştirsek de aslında tehlikeli. Süpürgenin kablosu ne kadar uzunsa o kadar iyi. Prizin olmadı yerlerde rahatlıkla kullanabiliriz. Bizim bu beybitonun kablo uzunluğu 9 m😘

9. Ayrıca hafif olması taşıma da kolaylık sağlıyor. Makinayı çektiğinizde sizin sözünüzü dinliyor 😁

10. Toz çekme seviyesini ise döner düğme ile siz ayarlayabiliyorsunuz. Mesela masadaki tozları almak istediğinizde düşük seviyede çalıştırıp tozları alabilirsiniz filan. Yada bazen naylonsu yerleri süpürürken yüksek çekim gücü istemiyorsunuz . Bu gibi durumlarda seviyesin ayarlanması önemli ( naylonsu yeri  dediğimde beni ancak soba kullanan yiğitler anlayabilir 😂 )

11. Benim için , bizim için en en en güzel özellik ise tozların geldiğini bizzat görebiliyorsunuz. Bu gerçekten harika bişey. Toz geldiği bölümleri defalarca süpürdük. Çünkü biz dandikonun evi süpürmediğini biliyorduk. Meğersem toz toprak içindeymiş bizim biricik malikanemiz. 

12. Veee son olarak genel yorumum ise yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz ve aşırı memnunuz. Önceden evimizi hergün günde 2 kez süpürmemize rağmen  çok kısa bi sürede yine her yeri toz kaplardı. Viledalardık filan ama nafile. Meğersem süpürge aldığını fazlasıyla eve geri gönderiyormuş. 

Materyalleri ise çok kaliteli imajı vermiyor.kötü değiller  ama daha iyi olabilirdi tabi.


Toz torbasız olması kolaylık olurken etrafa toz yayıyor,bunu söylemeden geçmeyelim. Siklon filtresi ve hepa filtresi yıkanabiliyor falan filan.Söyleyeceklerim bu kadar. 

Son olarak kendim için Electrolux ultraxaptic modellerinden birini düşünüyorum. Mağazalarda ve dergide özelliklerini inceleyip karar vereceğim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bone Porselen Yemek Takımları Helal Mi ?

Alimünyum Döküm Tencereler

Granit Tencere Seti Alırken Neye Dikkat Etmeliyiz ?